Klas Dahlgren, Ägare och grundare av Vital Home AB

vår historia

2012 startade vi vår verksamhet. De första åren jobbade vi även med trädgårdsskötsel, snöröjning och fastighetsskötsel. Våra första kunder 2012 var just hemstädningskunder som är kvar hos oss en i dag.

Det vi har märkt är att hemstädningen är något som vi kan och är duktiga på. Vi vill lägga ännu mer fokus och bli ännu duktigare på just arbete med städning i privata bostäder. För att kunna leverar den höga kvalitén och servicen vi vill, måste vi fokusera. Då kan det vara en nackdel att ha för många bollar i luften samtidigt. 

Vi valde då att starta Vital Home AB som  jobbar med fokus på städning hos dig som privatperson, så vi kan ge all vår energi , servie och tid som krävs.

Vår övriga verksamhet som gäller fastighetsskötsel fortsätter sin utveckling och framtid mot företagskunder och föreningar i ett annat företag. Vi är väldigt glada att kunna leverar tjänster både till privatpersoner och företag, men från olika företag. 

Så även om Vital Home AB är ett nytt företag, har vi med oss både stor erfarenheten och ett väl fungerande arbetsätt som vi utvecklat sedan 2012!

Varmt välkommen till oss på Vital Home och vår fortsatta resa och utveckling!

/ Klas Dahlgren