Låt oss hjälpa dig med hemstädningen i Borås

Vi har utfört hemstädning sedan 2012. Du kan vara trygg när du överlåter städningen till oss

Vid hembesöket går vi i genom din bostad tillsammans med dig. Vi lyssnar på dina önskemål och vad du vill ha ut av våra kommande städningar. Vi skapar sedan en checklista utefter det vi gick igenom under hembesöket.
På checklistan delas bostaden in i rum för rum. Vi skriver där allt som skall göras, och det som inte skall göras eller röras.
Vi bestämmer en dag, en tid då vi kommer tll dig, tex varannan onsdag, mellan kl 8-16 har vi tillträde till bostaden. Vi har alltid fasta tider på återkommande städningar.

Vi jobbar efter checklistan och fyller i den efter varje städtillfälle. Nedan kan du se ett exempel på hur en checklista kan se ut.
Det var lite kort om hur vi jobbar. Vi berättar gärna mer under hembesöket hos dig.

 

låt oss ta hand om städningen hemma hos dig så du får tid över till annat

Låt oss ta hand om din städning. Vi har lång erfarenhet från hemstädning. Vi har ett välfungerade arbetssätt som vi utvecklat sedan 2012. Fyll i formuläret nedan, så skickar vi dig en offert. Tycker du det känns bra och vill veta mer om hur vi jobbar med hemstädning så bokar vi in ett hembesök hos dig. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert.

Varm välkommen till oss på Vital Home AB

Du kan här se ett exempel på hur en checklista kan se ut som vi jobbar med.